Ons bedrijf

Garden Center 'T' van planten naar creativiteit in poorten en afsluitingen

 

 

Voor de huidige zaakvoerder Didier Meertens begon het allemaal in 1989 toen hij een bestaande plantenkwekerij en bloemenwinkel in Zonhoven overnam.

Na jarenlange ervaring in de tuinaanleg breidde het productgamma uit met afsluitingsmaterialen. De vraag naar meer veiligheid en privacy maakte van deze producten een gegeerd artikel en al snel werd er op zoek gegaan naar een locatie die meer ruimte biedt, namelijk het huidige filiaal te Genk. Waar we een uitgebreid gamma van  poorten en afsluitingen verdelen.

Momenteel beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers om onze klanten een goede prijs-kwaliteitformule te kunnen aanbieden, maar ook om het gamma zo compleet mogelijk te maken (draad, paneelafsluitingen, kastanjehout, houtcomposiet, schuif -en draaipoorten, sectionale poorten, garagepoorten, steenhagen enzovoort).

Tuinaanleggers, afsluitingsbedrijven, ondernemingen, maar ook de particuliere klanten kunnen kiezen uit een uitgebreid gamma. We leveren afsluitingsmaterialen en poorten passend bij ieders noden en voorkeuren. Niet alleen standaard artikelen, maar ook maatwerk is een welkome uitdaging voor de experten van Garden Center 'T'.

Garden Center 'T' profileert haar producten op de markt onder het huismerk ‘G-afsluitingen’, hetgeen teruggevonden kan worden in de welbekende ‘G’ op de producten. Onze focus ligt op kwalitatieve producten voor een competitieve prijs en een flexibele service. Met andere woorden bieden we een totaaloplossing op maat van de klant in het verlengde van de woning of het bedrijfsgebouw.

Bovendien blijven wij voortdurend met oplettendheid de markt verkennen om onze klanten de passende oplossing te kunnen bieden met vernieuwende, innovatieve producten.

Na 25 ijzersterke jaren zijn wij nog lang niet vastgeroest en zijn wij vastbesloten om uw betrouwbare partner in de afsluitingswereld te zijn.

Het Garden Center 'T' - team

Poorten en afsluitingen in één design. Klik voor meer inspiratie!

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE SCHUTTINGSYSTEMEN

Onbeperkte mogelijkheden

Vraag nu UW offerte aan! Klik hier voor het online formulier.

Volg ons op Facebook

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden